Červené vína

Zber hrozna by mal byť ideálny s vyšším obsahom cukru. Pri spracovaní hrozna vzniká rmut ktorý spoločne so šupkami dávame fermentovať do nerezových nádrží ( vinifikátoroch ) a určitý čas ich miešame. Maceračný proces trvá niekoľko dní až týždňov. Pri tomto procese sa uvoľňujú prírodné taníny a farba zo šupiek hrozna. Po určitom čase fermentácie oddeľujeme víno od šupiek lisovaním. Vylisované víno pripravíme v nerezových nádržiach na zrenie v dubových (barikových) sudoch. Našimi najznámejšími modrými odrodami sú Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Frankovka Modrá, Pinot Noir, Dunaj. 

Cena

1215
11215

Značky

Zobrazených položiek: 6
alibernet 2017
€14
Skladom

Červené suché víno, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť, Rubáň. Balenie 0.75 l, obsah alkoholu 13.5% Ocenenia -Zlatá medaila Bacchus Madrid -Zlatá medaila Danube Wine...

018-MOJ-VLASTNY
pinot noir 2015
€15
Skladom

Červené suché víno, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť, Nová Vieska. Balenie 0.75 l, obsah alkoholu 13.5% Ocenenia -Zlatá medaila na svetovej súťaži Pinotov ( Mondiale de...

017-MOJ-VLASTNY2
cabernet franc
€12,50
Skladom

Červené suché víno, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť, Rubáň. Balenie 0.75 l, obsah alkoholu 14.5%. Ocenenia -Zlatá medaila Bacchus Madrid 2024

017-MOJ-VLASTNY
Frankovka modra
€12
Skladom

Červené suché víno, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť, Dubník. Balenie 0.75 l, obsah alkoholu 14.5%.

016-MOJ-VLASTNY
merlot
€12
Skladom

Červené suché víno, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť, Rubáň. Balenie 0.75 l, obsah alkoholu 14.5%. Ocenenia -Zlatá medaila AWC VIENNA

015-MOJ-VLASTNY
Pinot Noir 2021
€12
Skladom

Červené suché víno, Južnoslovenská vinohradnícka oblasť, Dubník. Balenie 0.75 l, obsah alkoholu 14.5%. Ocenenia -strieborná medaila AWC VIENNA

014-MOJ-VLASTNY
6 položiek celkom

Zber hrozna by mal byť ideálny s vyšším obsahom cukru. Pri spracovaní hrozna vzniká rmut ktorý spoločne so šupkami dávame fermentovať do nerezových nádrží ( vinifikátoroch ) a určitý čas ich miešame. Maceračný proces trvá niekoľko dní až týždňov. Pri tomto procese sa uvoľňujú prírodné taníny a farba zo šupiek hrozna. Po určitom čase fermentácie oddeľujeme víno od šupiek lisovaním. Vylisované víno pripravíme v nerezových nádržiach na zrenie v dubových (barikových) sudoch. Našimi najznámejšími modrými odrodami sú Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Frankovka Modrá, Pinot Noir, Dunaj.

 

Sme radi, že ste prišli na stránku nášho vinárstva VÍNO RAJNIC. Keďže víno je alkohol a ten je možné, piť až od 18 rokov, tak vyžadujeme váš súhlás s prezeraním našej stránky. 

Na zdravie!!!

vino-rajnic-karpaty-99